Veste buna pentru toate femeile! Vor primi minimum 630 de lei de la stat. Ce conditie trebuie sa indeplinesti ca sa primesti banii

Vor primi minimum 630 de lei de la stat. Ca sa primesti banii trebuie sa indeplinesti cateva conditii.. Potrivit unui proiect de lege initiat de deputatul Ninel Peia, acesta prevede acordarea unei indemnizatii viagere pentru femeile care au trei sau mai multi copii. Aceste indemnizatii pentru mame „eroine” pot avea valori cuprinse intre 30 si 50% din salariul mediu net pe economie, ceea ce ar insemna intre 639 si 1.000 de lei.Conform proiectului de lege, femeile care au nascut trei copii vor primi 30% din salariul mediu net pe economie.

VIDEOCLIPUL ZILEI


S-a luptat 5 ore să îl scoată la suprafaţă, iar când într-un final au reuşit şi au văzut dimensiunile lui enorme au rămas înmărmuriţi de spaimă!

Femeile care au crescut patru copii vor primi 405 din salariul mediu net pe economie, iar cele care au cinci sau mai multi copii vor primi o indemnizatie viagera de 50% din salariul mediu net pe economie. In plus, acestea vor primi si titlul si medalia de „Mama Eroina”.

Aceasta indemnizatie viagera se va actualiza anual in functie de salariul mediu net pe economie si nu va tine cont de alte venituri pe care familia le obtine.Totodata, indemnizatia va fi neimpozitabila. Femeile care vor dori aceasta indemnizatie viagera vor trebui sa faca o cerere scrisa pentru a o primi.

VIDEOCLIPUL ZILEI


Acestia sunt cei mai mari si rai CAINI din LUME , al 5-lea este de necrezut- VIDEO

„Cred ca o femeie care naste, creste si se ocupa de educatia a trei sau mai multi copii, poate fi numita Mama Eroina. Statalitatea noastra depinde de numarul populatiei. Exista studii care arata ca in Romania vor exista numai 16 milioane de cetateni in anul 2050. Sa ne gandim la cresterea natalitatii si cred ca este de o importanta nationala pentru a nu disparea ca popor”, a declarat deputatul Ninel Peia cu cateva luni in urma.

Sursa: bzi.ro

Tine-ti familia si prietenii informati!

Se pare ca v-a placut articolul nostru , va recomandam si articolul ZILEI !


ARTICOLUL ZILEI

Video: Am leșinat de râs ! Cățelul latră la bebelușul de doar cateva luni, însă iată cum răspunde bebelușul ! Cel mai ADORABIL filmuleț