Un miner a fost GĂSIT VIU după ce a stat BLOCAT 17 ani într-o MINĂ. Cum a supravieţuit singur atâţia ani

Un grup de mineri a avut o surpriză incredibilă în momentul în care galeria în care bărbaţii făceau excavaţii s-a deschis într-o secţiune a unei mine mai vechi, care fusese abandonată cu 17 ani în urmă. Galeria fusese abandonată în urma unui cutremur care a cauzat prăbuşirea unor mari secţiuni din ea.

RECOMANDAT PENTRU TINE


Păcat ! Le-a murit bebelușul la petrecerea de botez. Copilul de două luni a părăsit această lume în timp ce părinţii petreceau. Motivul este de neconceput!- VIDEO

În vreme ce minerii explorau galeriile miniere, ei au dat peste Cheung Wai (59 de ani), un supravieţuitor al accidentului petrecut în 1997, scrie evz.ro. Bărbatul a fost transportat imediat la spital, unde i se vor face evaluări fizice şi psihice complete în următoarele saptamani.

Bărbatul a rămas prins în subteran cu cadavrele a 78 dintre colegii săi decedati, dupa ce un cutremur cu magnitudinea de 7,8 grade pe scara Richter a lovit regiunea şi a slăbit structura de rezistenţă din lemn a minei, care s-a prăbuşit.

“Domnul Cheung din provincia chineza Xinjiang a fost salvat de faptul că unele conducte de ventilaţie încă mai conectau “închisoarea” lui subterană cu suprafaţa, permiţându-i accesul la aerul care era suficient de pur pentru a-l ţine în viaţă”, după cum a notat presa chineză şi nu numai.

Cheung a reuşit să supravieţuiască datorita unei “ascunzători” de urgenţă ce conţinea orez şi apă, stocate într-un depozit subteran, special conceput. În plus, bărbatul a capturat şi a mâncat şobolani. De asemenea, a colectat mari cantităţi de muşchi fosforescent de pe pereţii minei, care a constituit singura lui sursă de vitamine.

El a reuşit şi performanţa să le ofere funeraliile adecvate colegilor sai decedaţi, chiar dacă a trecut printr-o mare suferinţă fizică şi psihică.

Tine-ti familia si prietenii informati!

RECOMANDAT PENTRU TINE


Păcat ! Le-a murit bebelușul la petrecerea de botez. Copilul de două luni a părăsit această lume în timp ce părinţii petreceau. Motivul este de neconceput!- VIDEO