HOROSCOP 1 APRILIE 2018: Aveţi grijă să nu fiţi păcăliţi!

Sursa imagine: YVE.ro

HOROSCOP 1 APRILIE 2018. Prima zi a lunii aprilie vine cu tumult şi conflicte pentru multe zodii.

HOROSCOP 1 APRILIE 2018 Berbec (21 martie – 20 aprilie)

RECOMANDAT PENTRU TINE


Păcat ! Le-a murit bebelușul la petrecerea de botez. Copilul de două luni a părăsit această lume în timp ce părinţii petreceau. Motivul este de neconceput!- VIDEO

Partenerul de viata te poate provoca la discutii aprinse pe teme diverse în acest weekend. Esti preocupat excesiv de mult de segmentul profesional, spre nemultumirea celor din jur. La serviciu, daca esti implicat in proiecte comune cu altii, s-ar putea sa fii nevoit sa rezolvi chestiuni neplacute. Sunt momente importante pe care le poți depăși cu prudenta si discernamant. Ține cont de ceilalți!

HOROSCOP 1 APRILIE 2018 Taur (21 aprilie – 21 mai)

Se pare ca weekend-ul îți aduce fluctuații ale sănătății, dar și iureș la locul de muncă. Relatiile colegiale sunt tensionate, sefii nu iti dau atentie, asa incat bazeaza-te doar pe fortele tale. Sanatatea este vulnerabila pe segmentele aparatului uro-genital și pe segmentele capului. Foloseste doar remedii naturiste pentru imbunatatirea starii tale generale si ocupa-te de activitati de rutina.

HOROSCOP 1 APRILIE 2018 Gemeni (22 mai – 21 iunie)

La finalul acestei săptămâni esti vesel, pus pe șotii si cu dorinta de a oferi iubire tuturor. Creativitatea este la cote inalte, recomandabil fiind sa te ocupi și de un hobby. Sunt posibile mici neintelegeri cu persoana iubita sau cu copiii, dar vei reusi sa depasesti totul cu bine. Cu finantele stai bine, dar evita cheltuielile extravagante sau speculatiile financiare. Cei dragi vor să profite de pe urma ta.

HOROSCOP 1 APRILIE 2018 Rac (22 iunie – 22 iulie)

Casa si familia alcatuiesc subiectele principale din acest weekend. Sunt momente bune pentru curatenii generale, reparatii curente sau pentru achiziționarea unor bunuri patrimoniale de valoare. Esti tentat sa te ocupi mai mult de problemele din domeniul profesional, neglijând nevoile celor apropiati. Astfel, se pot ivi discutii aprinse cu membrii familiei, așa încât fii prudent.

HOROSCOP 1 APRILIE 2018 Leu (23 iulie – 22 august)

Rudele si prietenii apropiati îți pot da vești interesante la sfârșitul acestei săptămâni. Unele pot fi alarmante în aparență, așa încât selectează doar ce îți este tie de folos. Daca esti nevoit sa calatoresti, verifica cu atentie toate detaliile. Prietenii iti sunt alaturi cu sfaturi si indemnuri minunate. Evită să povestești pre multe și mărunte despre tine. Unii chiar te invidiază fără rost.

HOROSCOP 1 APRILIE 2018 Fecioara (23 august – 21 septembrie)

Zile bune pentru cumpărături în acest weekend. Sunt posibile cadouri si recompense marunte, dar suficiente. Verifica-ti bugetul de venituri si cheltuieli. Evita chetluielile extravagante, speculatiile financiare si achita-ti la timp toate datoriile. Energia vitala este la cote minime, asa incat ocupa-te doar de activitatile usoare. Detaseaza-te de forfota vietii si îndreaptă-ți gândurile către cele sfinte.

HOROSCOP 1 APRILIE 2018 Balanta (22 septembrie – 22 octombrie)

Ești vedetă la sfârșitul acestei săptămâni, pentru că debordezi de energie, chef de viata si dorinta de a te implica si in treburile altora. Recomandabil este sa te ocupi doar de ale tale. Sunt momente bune pentru o vizita la un salon de intretinere corporala sau pentru a-ti indrepta atentia catre cursuri de dezvoltare personala. Fii prudent la serviciu, deoarece se întrezărește multă muncă.

Recomandam sa citesti si: Tată, tu m-ai ucis (citiți și vă cutremurați) ! Despre viata si moarte ! Despre spaga din spitale

HOROSCOP 1 APRILIE 2018 Scorpion (23 octombrie – 21 noiembrie)

Weekendu-l îți aduce o mare dorință de a fi doar în compania ta sau eventual a câtorva persoane dragi și de încredere. Starile tale de spirit sunt destul de fluctuante si ar fi bine sa nu lasi sa se vada asta. Incearca sa te ocupi doar de treburi usoare si evita provocarile altora. În plan profesional, relatiile colegiale lasa mult de dorit. Sanatatea este vulnerabila, dar foloseste remedii naturiste.

HOROSCOP 1 APRILIE 2018 Săgetător (22 noiembrie – 20 decembrie)

Interesante zile la capitolul prieteni și protectori în acest weekend. Sunt posibile discutii contradictorii, dar sunt importante și cu efecte pe termen lung. Reține informatiile primite, deoarece unele sunt prețioase pentru domeniul profesional. Dozeaza-ti cheful de distractii si aventuri. Fii prudent vizavi de relația cu persoana iubită și în relația cu copiii. Aceștia nu văd cu ochi buni orientarea ta spre alții.

HOROSCOP 1 APRILIE 2018 Capricorn (21 decembrie – 19 ianuarie)

Se pare ca vei fi destul de solicitat la finalul acestei săptămâni în diverse acțiuni socio-profesionale. Sunt posibile neintelegeri, dar cu prudenta si discernamant vei depasi totul cu bine. Eforturile tale sunt indreptate mai mult in zona casei si a familiei, dar îndeplinește-ți onorabil și indatoririle sociale. La serviciu ai foarte multe de facut. Selecteaza-ti prioritatile si ocupa-te doar de treburile tale.

HOROSCOP 1 APRILIE 2018 Vărsător (20 ianuarie – 18 februarie)

Apar vești din străinătate sau te pregătești să pleci într-o călătorie îndepărtată la finalul acestei săptămâni. Astrele iti trimit imbolduri minuntate și în zona creativității. Indreapta-ti atentia catre un hobby. În functie de caz, un alt subiect important poate fi legat de studiile pe termen lung. Mentalitatea ta se schimbă frecvent, astfel că este bine să eviți deciziile și discursurile în fața multor persoane.

HOROSCOP 1 APRILIE 2018 Pești (19 februarie – 20 martie)

La finalul acestei săptămâni este recomandabil sa te ocupi de chestiuni financiare ce vizeaza banii si bunurile altora. Sunt momente bune de a-ti achita taxele, impozitele sau pentru a-ti verifica pe indelete bugetul de venituri si cheltuieli. Pe de alta parte, gasirea echilibrului intre laturile materiale si cele spirituale ale vietii este o provocare interesanta. Concentreaza-ti eforturile spre problemele familiale.

Horoscop oferit de :romaniatv.net

Tine-ti familia si prietenii informati!

RECOMANDAT PENTRU TINE


Păcat ! Le-a murit bebelușul la petrecerea de botez. Copilul de două luni a părăsit această lume în timp ce părinţii petreceau. Motivul este de neconceput!- VIDEO