Deranj mare pentru Dragnea! Vrea sa inchida Realitatea TV!

Analistul politic Cozmin Gusa sustine ca Liviu Dragnea a trasat ordin la partid ca toti cei care se afla in functii executive la Guvern si in institutiile subordonate sa faca totul pentru inchiderea postului Realitatea TV, deranjat de politica acestuia de a dezvalui toate neregulile guvernarii.

VIDEOCLIPUL ZILEI


S-a luptat 5 ore să îl scoată la suprafaţă, iar când într-un final au reuşit şi au văzut dimensiunile lui enorme au rămas înmărmuriţi de spaimă!

“Liviu Dragnea se teme de multe lucruri, dar in mod clar se teme de Realitatea TV. Va ofer un exemplu clar, Liviu Dragnea a dat o directiva in noua administratie guvernamentala si doreste un cadou, ar vrea un martisor, ca de la 1 martie postul Realitatea TV sa nu mai emita, sa se gaseasca toate mijloacele, legale sau ilegale, pentru a inchide gura celor de la Realitatea TV,” a afirmat Gusa la “Dimineata de stiri”.

Mai mult, analistul politic a facut si o dezvaluire in exclusivitate despre culisele acestei actiuni concertate: “Exista cel putin un ministru, al carui nume il stiu, dar deocamdata nu o sa-l spun, care si-a luat mandatul, in mod surprinzator pentru cei din PSD, din simplul motiv ca s-a angajat sa faca tot ceea ce este omeneste posibil sa inchida Realitatea TV.”

“Pentru luna februarie, pe Liviu Dragnea nu-l intereseaza nici pensii, nici salarii, ci doreste inchiderea Realitatea TV, pentru ca este, deocamdata, singura televiziune care-i developeaza, intr-un fel, intentiile, care nu sunt pentru interesul national, ele sunt pentru scaparea de rigorile justitiei, pentru inavutirea unor colegi de-ai sai si a sa, pentru punerea in functii de raspundere in stat a unor oameni care nu au legatura cu profesionalismul, ci au legatura cu clientela sa politica.”

VIDEOCLIPUL ZILEI


Acestia sunt cei mai mari si rai CAINI din LUME , al 5-lea este de necrezut- VIDEO

“Puteti sa va inchipuiti ca nu-i placut sa se trezeasca sau sa se culce, in fiecare seara, auzind ca cineva, din nou, i-a descoperit o strategie care inseamna recuperarea coruptilor, ca din nou i-a descoperit o strategie care inseamna alocarea unui minister catre o clientela, ca din nou se discuta ca nu sunt promovati oamenii competenti in PSD, ci doar clientela sa si alte lucruri care-l deranjeaza si atunci, pentru ca poate, el si-a propus acest lucru si toata luna februarie el si ai sai vor fi preocupati de inchiderea Realitatea TV”, a explicat Cozmin Gusa.

Analistul politic i-a transmis liderului PSD si mesajul ca, “in ciuda acestei amenintari clare, dovedite, nu ne schimbam linia editoriala. Il asigur pe Liviu Dragnea ca s-a dus la o lupta incorecta, ilegala, pe care nu o va castiga.”

Sursa: caplimpede.ro

Tine-ti familia si prietenii informati!

Se pare ca v-a placut articolul nostru , va recomandam si articolul ZILEI !


ARTICOLUL ZILEI

Video: Am leșinat de râs ! Cățelul latră la bebelușul de doar cateva luni, însă iată cum răspunde bebelușul ! Cel mai ADORABIL filmuleț