Cum să ai o relație de lungă durată

cuplu
Distribuie pe:

Să te gândești să poți sta împreună un an sau doi este deja o realizare pe care cuplurile ar trebui să se bucure de ea. Iar dorința de a rămâne împreună pentru tot restul vieții este de fapt o problemă cu care amândoi trebuie să vă confruntați în fiecare zi. Deși aceasta este considerată o problemă, există de fapt modalități de rezolvare cu zâmbetul pe față spre o iubire completă.

Permiteți-ne să împărtășim cu voi o serie de indicatori care vor face ca relațiile pe termen lung să fie puternice și fericite.

Vorbește și ascultă

Comunicarea este esențială în fiecare relație – mai ales într-o relație romantică. Nu este niciodată o idee bună să nu spuneți ce doriți cu adevărat unul celuilalt și să ții asta la tine. Relația ta nu va fi niciodată bună dacă nu îi vei spune partenerului tău la ce te gândești cu adevărat. Chiar dacă există dezacord, exprimă-ți părerea, și apoi ascultă-ți partenerul tău.

Acceptați-vă reciproc diferențele și învățați să le faceți față.

Dacă o întâlnești ca pe o obraznică, ea nu se poate schimba niciodată. Dacă este vegetariană, nu o poți forța să mănânce carne doar pentru că nu ți se pare practic să ai diferite mâncăruri pe masă de fiecare dată.

Fiți mai mult decât un cuplu, fiți prieteni.

Prietenia vă va face să vă simțiți mai confortabil unul cu celălalt. Va veni un moment în care iubirea nu pare să fie la fel de strălucitoare ca până acum și vor fi momente când emoția pare să fi trecut. Când se întâmplă acest lucru, cel mai bine este să ai o prietenie care să vă întemeieze împreună.

Evitați monotonia. Fiți spontani.

Repetarea aceleiași rutine este unul dintre motivele pentru care cuplurile aleg să se despartă. A face același lucru în fiecare zi vă va obosi cumva pe amândoi. Aveți nevoie de puține emoții de fiecare dată. Joacă-te cu ea. Bucură-te, distrează-te, enerveaz-o plăcându-i asta. Dansează cu ea. Invită-o la cină fără nici-un motiv. Du-o la filme sub influența momentului. Faceți viața cât mai interesantă.

Există un loc.

Nu lăsați lumile voastre să se învârtă unul în jurul celuilalt. Petreceți timp cu grupul de prieteni din când în când. Petrece-ți ziua cu prieteni sau familia care nu o includ pe ea și lăsați-o să facă la fel. Apoi discutați o serie de evenimente pe care voi doi le-ați experimentat separat. Te ajută pentru că voi doi vedeți lucruri diferite din când în când și nu împreună. Vă oferiți spațiu unul altuia pentru a găsi mai multe motive pentru a fi împreună. Există timp pentru a fi iară-și împreună.

Tratează fiecare dată ca prima ta întâlnire.

Îți amintești momentul când ai invitat-o ​​prima oară? Îți amintești câte cămăși ai scos din dulap? Îți amintești de câte ori ai parcurs traseul tău de date? Îți amintești de câte ori ai exersat pașii pe care i-ai spus în fața oglinzii? Fă ca fiecare dată să arate astfel. Întotdeauna există ceva de care să îți faci griji. Gândește-te ce să porți și cum vei continua să o impresionezi. În felul acesta, plictiseala nu vă va ieși niciodată în cale.

Cauzele despărțirilor:

Pierderea încrederii

Absența inițială sau pierderea încrederii duce la faptul că fundamentul relației se prăbușește: sentimentele de siguranță și credibilitate dispar.

Neîncrederea implică existența dureroasă a unui cuplu: reproșuri, interogații, un sentiment dezgustător că ești înșelat în mod constant, un sentiment de vinovăție, restrângerea libertății partenerului, care îi poate afecta cariera și interacțiunea socială.

Obiective diferite în viață

Este imposibil să joci într-o echipă mult timp dacă ești atras în direcții diferite. Dacă obiectivele din viața partenerilor nu se intersectează sau nu se ating în niciun fel, nu vor putea construi relații pe termen lung.

Uneori, relația împiedică chiar unul dintre parteneri să se îndrepte spre obiectivele lor și să trăiască așa cum își doresc.

Dependențe cu care nu te poți lupta

Unele din ele ce fac viața insuportabilă sunt: alcoolismul, jocurile de noroc și dependența de droguri, etc. Cu siguranță, când problemele abia încep, sprijinul unei persoane dragi te poate ajuta să treci peste și să le rezolvi. Dar, din păcate, de foarte multe ori nimic nu ajută până când persoana însăși nu își dă seama că trebuie să se lupte cu dependențele.

Dificultăți financiare

Lipsa de bani într-o familie sau relație aduc la despărțire din cauza că nu există suficiente fonduri pentru nevoile generale.


Distribuie pe: