Care vor fi cele mai norocoase zodii din 2018 si ce nativi isi vor intalni marea dragoste

Horoscop 2018: Care vor fi cele mai norocoase zodii de anul viitor si ce nativi isi vor intalni marea dragoste

RECOMANDAT PENTRU TINE


Păcat ! Le-a murit bebelușul la petrecerea de botez. Copilul de două luni a părăsit această lume în timp ce părinţii petreceau. Motivul este de neconceput!- VIDEO

Anul 2018 bate la usa, iar astrologii au pregatit deja o serie de previziuni pentru anul 2018 cu privire la tot ceea ce inseamna sanatate, cariera, bani, relatii.

BERBEC

Berbecii în 2018 vor fi protagonistii celui mai mare eveniment astral din acest an. Uranus, planeta renasterii, îi va părăsi si va pleca din domiciliul lor pe 15 mai 2018 în Taur, casa banilor.
Nativii au avut multe de învătat de la Uranus începând cu 11 martie 2011, în acesti ani marcati de un puternic grad de schimbare.

Uranus, stăpânul misterelor, al întelepciunii, creativitătii si inteligentei divine, i-a supus unor teste destul de dure, în special pe plan psihic, iar acesti nativi au învătat sase adapteze la situatii limitasi au înteles caatunci când îti doresti ceva cu adevărat se poate obtine pe orice cale.

Acum, toate aceste cunostinte dobândite din experientale vor fi de folos în demersurile financiare pe care le vor initializa în următorii 7 ani. Se va impune o analizaa tot ceea ce s-a petrecut în acest răstimp în care au fost dominati de instinctul nonconformismului, cu scopul de a face o schema care le va fi de folos în viitorul apropiat, întrucât demersurile financiare în care se vor lansa vor fi inspirate din tot ceea ce au experimentat.

TAUR

Taurii în 2018 vor primi provocarea schimbării, acestia vor fi nevoiti sa îsi depăseasca limitele.

Uranus va poposi în domiciliu lor pe data de 15 Mai 2018.

Toti taurii vor simti pe pielea lor ziua de 15 mai, deoarece vor fi protagonistii celui mai mare eveniment astral al anului 2018, acum va depinde de fiecare cum va valorifica acest moment.

Din punct de vedere astrologic, următorii 7 ani, cât va sta aici Uranus, va genera dorinta de independentă, libertate, optimism, fortade muncasi multaimpulsivitate.

Taurii vor fi mult mai hotărâti si mai dornici de a reusi din punct de vedere profesional, vor fi gata sase afirme în societate, vor dori samute muntii din loc, unii dintre ei chiar vor reusi.

GEMENI

Gemenii în 2018 vor avea parte de multe provocări la locul de muncă. Nici bine nu s-au acomodat cu evenimentele de la finele anului 2017 (intrarea lui Saturn în casa a VIII-a, alături de Pluto), ca deja vor avea parte de alte surprize si mai spectaculoase.

Ne referim la intrarea lui Uranus pe 15 mai în Gemeni, în casa a XII-a, influx astrologic care îi va trezi pe Gemeni la realitate. Cu atâtea planete mari în case de spiritualitate, acesti nativi vor avea nevoie din ce în ce mai mult de singurătate, de liniste, de relaxare, pentru a se acomoda cu aceste energii ale universului.

Vor avea mult de muncă, vor fi solicitati la maximum, dar acest lucru le va plăcea si chiar le va prinde bine, deoarece dupamultavreme încep si ei saaibaun cuvânt de zis. Nativii Gemeni se pregătesc pentru următorii 3 ani, momente în care vor deveni vedetele horoscopului, dar pânaatunci mai au de învătat.

Zodii care redescoperă dragostea în 2018:

BERBEC:

Așteptarea va lua sfârșit pentru nativii acestei zodii pentru că în anul 2018 vor întâlni persoana potrivită alături de care vor putea să-și construiască o relație bazată pe sinceritate și dragostea, și, de ce nu, chiar o căsnicie.

Pentru cei care au deja o relație, astrele favorizează dragostea în noul an și relația pe care o au se poate concretiza chiar într-o căsnicie. Legătura dintre parteneri se întărește și vor exista momente pline de tandrețe și romantism.

TAUR:

Nativii născuți sub acest semn zodiacal vor avea parte de multă distracție în anul ce urmează și își vor găsi marea dragoste. Deja noul an pare a fi unul promițător pentru tauri.

Taurii nu trebuie să fie pesimiști pentru că tot ce este mai bun va veni în 2018 din punct de vedere sentimental, iar nativii care au deja o relație, ar trebui să stea liniștiți pentru că partenerul de viață le va oferi mai multă dragoste ca oricând.

VĂRSĂTOR:

Anul 2018 se va concentra asupra planului sentimental al acestor nativi. Vărsătorii vor avea parte de surprize plăcute încă din ianuarie și vor întâlni pe cineva care le va schimba orice percepție despre iubire.

Lumea lor va fi dată peste cap și lumea lor se va învârti în jurul persoanei iubite. Deci, nativii acestei zodii care sunt singuri acum, nu trebuie să-și facă gânduri negre pentru că anul ce urmează le va aduce tot ce este mai bun.

RAC:

Dacă în 2017, racii au avut parte numai de dezamăgiri în dragoste, acum totul se va schimba. Vor fi capabili să treacă peste toate eșecurile din fostele relații și vor fi pregătiți pentru un nou început pe plan sentimental.

În momentul în care vor întâlni persoana potrivită, acești nativi își vor da seama de ce nu au merg relațiile anterioare. Anul 2018 va fi un an plin de iubire și voie bună pentru raci.

Tine-ti familia si prietenii informati!

RECOMANDAT PENTRU TINE


Păcat ! Le-a murit bebelușul la petrecerea de botez. Copilul de două luni a părăsit această lume în timp ce părinţii petreceau. Motivul este de neconceput!- VIDEO