Anunț făcut de tatăl Simonei Halep după înfrângerea de la Australian Open

Tatăl Simonei Halep nu a părut dezamăgit de eșecul fiicei sale în finala de la Australian Open și a subliniat că aceasta va mai avea ocazia să câștige de acum încolo o finală de mare șlem. Acesta a pus eșecul de sâmbătă pe seama accidentării la gleznă.

VIDEOCLIPUL ZILEI


S-a luptat 5 ore să îl scoată la suprafaţă, iar când într-un final au reuşit şi au văzut dimensiunile lui enorme au rămas înmărmuriţi de spaimă!

„Să fie sănătoasă, meciuri și turnee vor fi foarte multe. E timp să câștigăm și un turneu de mare șlem. Wozniacki a avut noroc azi. Dacă a bătut-o pe Simona azi, a meritat să câștige azi. Să dea Dumnezeu să mai câștige pentru că și ea s-a chinuit în acești ani. Am încurajat-o pe Simona în această perioadă, i-am spus să joace de plăcere, să fie sănătoasă. Glezna i-a dat de furcă, a costat-o dureri de picior, se întinde și spre coapsă, chestia a tras-o foarte mult înapoi. Nu va urma o pauză mai lungă, o săptămână, maxim două săptămâni. Așteptările sunt foarte mari, cu siguranță Simona va reuși să câștige. Mai sunt alte turnee până la Roland Garros”, a declarat Stere Halep.

VIDEOCLIPUL ZILEI


Acestia sunt cei mai mari si rai CAINI din LUME , al 5-lea este de necrezut- VIDEO

Sursa: loon.ro

Tine-ti familia si prietenii informati!

Se pare ca v-a placut articolul nostru , va recomandam si articolul ZILEI !


ARTICOLUL ZILEI

Video: Am leșinat de râs ! Cățelul latră la bebelușul de doar cateva luni, însă iată cum răspunde bebelușul ! Cel mai ADORABIL filmuleț