Antonia a fugit de acasă chiar în toiul nopții! Vedeta a spus în sfârșit adevărul! Ce s-a întâmplat cu ea când a fost prinsă

Deși Antonia a fost în general un copil cuminte, au existat și momente în care și-a supărat părinții. Acum își amintește acea situație cu zâmbetul pe buze, dar la momentul respectiv a fost aspru pedepsită pentru ce a făcut.

RECOMANDAT PENTRU TINE


Păcat ! Le-a murit bebelușul la petrecerea de botez. Copilul de două luni a părăsit această lume în timp ce părinţii petreceau. Motivul este de neconceput!- VIDEO

Antonia a mărturisit de curând că se îndrăgostise pe atunci atât de tare de un băiat încât a încercat în toiul nopții să fugă de acasă pentru a-l întâlni, mai ales că adolesceta de atunci dormea în casa celei mai bune prietene în acea noapte.

Totul a căpătat o întorsătură nefericită în momentul în care mama prietenei sale a prins-o chiar în momentul în care încerca să evadeze. Iată cum își amintește momentul artista:

,,M-a amenințat că mă duce acasă și că le spune alor mei ce am făcut. Ceea ce s-a și întâmplat. M-a dus acasă, a sunat la interfon. Mama săraca la 3 dimineaţa, 4, nu ştiu cât era.. Alo, da? Da, doamnă. Am venit să îţi aduc fata că trebuie să vorbim. Foarte urât a fost. Mi-a fost foarte ruşine. M-au pedepsit şi aveau dreptate”.

Artista a mai declarat și că este foarte fericită și la fel de îndrăgostită de iubitul ei, Alex Velea, căruia i-a dăruit doi băieți:

,,Mi se pare important să-i arăt afecţiune. Este un tată foarte bun şi se descurcă. Suntem foarte atraşi unul de altul. Ca să nu dăm în rutină, mai cumpăr lenjerie intimă nouă. Nu sunt sexy în fiecare zi, am şi pijamalele flauşate. Eu mi-aş dori să fiu cu el până la adânci bătrâneţi. Pentru mine este un atuu foarte mare faptul că mă face să râd.

Nu am cunoscut pe nimeni care să mă facă să râd aşa cum o face el. Sunt iubită mai mult decât mi-aş fi dorit. Ştii de ce nu mi-a fost frică să mă arunc? Pentru că mi-am dorit foarte mult o iubire de genul ăsta şi a lipsit asta. Tânjeam după o iubire din asta. A venit natural şi eram pregătită să iubesc. Am ieşit din relaţie, dar nu am căutat altceva. Poate pentru unii a fost ceva brusc.

Cred că a fost după două sau trei luni după ce m-am despărţit. Eu am fost foarte rănită şi, da, eu am fost cea care a plecat. Nici eu, nici el (n.r. alex) nu am avut o relaţie solidă. Avea o căsnicie care era pe butuci. Nu s-a băgat absolut nimeni. Totul a venit de la sine. Nu aş fi continuat o relaţie cu acest om dacă el era fericit acasă. Actele erau făcute, trebuia să fie pa”.

Sursa: vip24.ro

Tine-ti familia si prietenii informati!

RECOMANDAT PENTRU TINE


Păcat ! Le-a murit bebelușul la petrecerea de botez. Copilul de două luni a părăsit această lume în timp ce părinţii petreceau. Motivul este de neconceput!- VIDEO