Acesta este unul dintre ANIMALELE care l-au ZDROBIT in bataie pe batranul de 66 de ani din Brasov! Isi spune „Puiu”, are cercel in ureche si se crede un mare smecher…

Doi tineri, unul de 18 ani, din judetul Botosani, iar celalat de 23 ani, din judetul Buzau au bătut cu bestialitate un barbat de 66 ani din judetul Vrancea.

RECOMANDAT PENTRU TINE


Păcat ! Le-a murit bebelușul la petrecerea de botez. Copilul de două luni a părăsit această lume în timp ce părinţii petreceau. Motivul este de neconceput!- VIDEO

Ceplinsche Adrian şi Mircea Mihai Constantin i-au aplicat zeci de lovituri bătrânului, chiar şi după ce acesta a căzut pe scări, pierzându-şi conştienţa.

Unul dintre ei are contul de Facebook activ:

Cauza halucinantei bătăi ar fi fost o sumă de bani, pe are cei doi i-ar fi cerut-o bătrânului.

Cei doi au fost surprinsi de agentul unei societati de paza. Au fost retinuti de catre politisti, pentru 24 de ore, iar ulterior instanta a dispus arestarea preventiva a acestora pentru 30 zile.

Ei sunt cercetati in continuare sub aspectul savarsirii infractiunilor de lovire si alte violente si tulburarea ordinii si linistii publice.

Solutia pe scurt: În baza art. 226 alin. (1) C.p.p., admite propunerea de arestare preventivă, formulată de Parchetul de pe lângă Judecătoria Braşov, în dosarul de urmărire penală nr. 2866/P/2018. În baza art. 226 alin. (2) raportat la art. 223 alin. (2) C.p.p., dispune arestarea preventivă a inculpatului CEPLINSCHE ADRIAN, , pentru o perioadă de 30 zile, de la data de 01.04.2018 până la 30.04.2018 inclusiv. Dispune emiterea mandatului de arestare preventivă nr. 53/01.04.2018. În baza art. 226 alin. (2) raportat la art. 223 alin. (2) C.p.p., dispune arestarea preventivă a inculpatului MIRCEA MIHAI-CONSTANTIN, pentru o perioadă de 30 zile, de la data de 01.04.2018 până la 30.04.2018 inclusiv. Dispune emiterea mandatului de arestare preventivă.

Il puteti accesa contul de Facebook AICI

CITITI si:

VIOLENŢĂ EXTREMĂ la Braşov. DOI TINERI AU ZDROBIT UN BĂTRÂN într-un pasaj din oraş. VIDEO ŞOCANT cu bătaia cruntă

Bietul om a fost aşa de bătut, încât a rămas inconştient. Unul dintre ”animale”, că om nu se poate numi, a continuat să îl lovească pe bietul om, în condiţiile în care acesta era inconştient.

Recomandam sa citit si: Cum sa fierbi ouale perfecte de Paste: metoda in sapte pasi care te scapa de galbenusul gri-verzui

Agresorul l-a lovit pe vârstnic cu piciorul peste faţă de câteva ori, în condiţiile în care omul nici nu se mai putea mişca. Pe film se vede un agent de pază care fuge spre cei doi agresori, care la rândul lor o iau la fugă.

Poliţia Braşov a confirmat incidentul. Poliţiştii susţin că cei doi agresori l-ar fi lovit cu atâta bestialitate pe bătrân din cauza unor sume de bani. „Agresiunea a avut loc ieri, în jurul orei 2:40, în pasajul Rainbow, din municipiul Braşov, intrarea dinspre B-dul Victoriei (trecere catre str. M. Kogalniceanu). Doi tineri, unul de 18 ani, din judetul Botosani, celalat de 23 ani, din judetul Buzau, au agresat un barbat de 66 ani din judetul Vrancea.

Cei trei se cunoscusera anterior si ar fi intrat in conflict din cauza unei sume de bani. Cei doi au fost surprinsi de agentul unei societati de paza. Au fost rerinuti de catre politisti pentru 24 de ore, iar ulterior instanta a dispus arestarea preventiva a acestora pentru 30 zile. Ei sunt cercetati in continuare sub aspectul savarsirii infractiunilor de lovire si alte violente, dar si pentru tulburarea ordinii si linistii publice.

Barbatul a suferit vatamari pentru a caror vindecare personalul medical a apreciat ca ar fi necesare 16 – 18 zile de ingrijiri medicale”, a declarat agentul Gabriela Dinu, de la IPJ Brasov..

sursa 

Sursa: evz.ro

Tine-ti familia si prietenii informati!

RECOMANDAT PENTRU TINE


Păcat ! Le-a murit bebelușul la petrecerea de botez. Copilul de două luni a părăsit această lume în timp ce părinţii petreceau. Motivul este de neconceput!- VIDEO